Drobilice za slamu

Tomahawk C12 Kalibrator za velike farme

Mlin velikog kapaciteta za preradu suvih materijala poput slame i silaže na sitnu kratku dužinu za prostirke, hranjenje stoke i biogorivo

Drobilica velike snage koristi se za rezanje suvih materijala (poput slame i silaze) na jednolike i kratke komade za prostirku ili za upotrebu kao hrana ili biogorivo.
Jednostavno podešavanje načina rada.
Promenjivi ekrani se mogu premestiti na nivou tla za nekoliko minuta. Dvodelni dvostrani štit se može instalirati u različitim konfiguracijama, što vam omogućava da nadgledate primljeni proizvod.

Zahvaljujući sistemu automatskog utovara potreban je samo 1 rukovalac.
Kako bi se osigurala maksimalna produktivnost i izbegla preopterećenja, helikopter C12 automatski kontrolise rotaciju komore za bale. Mehaničkim opterećenjem na traktoru upravlja se daljinski sa uređaja za utovar putem Bluetooth®-a.

Dizajniran za dobavljače i velike rukovaoce
Drobilica C12 predviđena je za vožnju od 40 km / h i opremljena je vazdušnim / hidrauličkim kočenjem. Životni vek produžen je upotrebom visokokvalitetnih čeličnih udarača i obloga od tvrdog metala otpornih na trošenje.

Produktivnost : do 11 t / h     –      Snaga traktora: 160-210 ks    –    Proizvedeni materijal: 20-100 mm

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE

Sklopivi transporter Hidraulični pogonski transporter isporučuje mleveni materijal visine do 4,2 m u prikolicu ili na bunker-gomilu sa najmanje prašine. Transporter se uredno preklapa preko komore za bale za transport - sve iz udobnosti sedišta traktora.
Rezervni prostor za odlaganje ekrana Do četiri opcionalna rezervna zaslona mogu se smestiti u stalak postavljen unutar kućišta C12 radi sigurnog transporta i trenutnog pristupa na farmi.
Vidljiva upozorenja i sigurnost. Svetlo na prikazivačkoj platformi trepće kad se brzina rotora spusti ispod 1800 o / min. Ovo upozorava rukovaoca da ne utovari više materijala dok se brzina ne oporavi. Takođe služi za upozorenje protiv penjanja u komoru za bale. Dugme za zaustavljanje u nuždi, dostupno s nivoa zemlje, trenutno zaustavlja okretanje komore za bale i rad transportera.
Nezavisna hidraulika. Zaštitita hidraulike traktora od pregrevanja i prljavog ulja pomoću nezavisnog hidrauličkog sistema pogonjenog od zglobnog vratila. Opremljen pumpom od 60 litara / min, rezervoarom od 150 litara i hladnjakom ulja sa ventilatorom za hlađenje sa automatskim okretanjem unazad.
Robusna potpora i pogon komore za bale. Lanac dvostrukog koraka za teške pogone pokreće komoru za bale koja sedi i vođena je valjcima velikog promera.
Ekrani za brzu promenu. Prebacivanje ekrana na nivou tla sa zadnje strane C12, bez potrebe za ulazak u komoru za bale.
Drobilica za slamu
Pogon velikog kapaciteta Pogonski sklop ima zaštitu od smicanja, zaštitu od prekoračenja i na kraju masivan sistem 8 remena snage 200KS.
Levkasta komora za bale. Dizajnirana je tako da spada u najveću dozvoljenu širinu putnog transporta. levkast oblik znači da se lako može utovariti prednjim utovarivačem ili teleskopskim utovarivačem.
Siguran putni prevoz. C12 je homologiran na brzinu od 40 km / sat, uključujući kombinacije vazdušnog i hidrauličkog kočenja, odobrene točkove 285/55 R22, kočne bubnjeve od 300 mm x 90 mm i razne opcije priključenja. Osvjetljenje na putu uključuje LED lampe i stroboskop, kao i zakonske bočne oznake.
Super teški delovi za nošenje. Čekići su iz kaljenog bornog čelika sa ivicom okrenutom prema ARMATECH PLUS®. Svaki čekić ima 4 izoštrena ruba i radi na očvrslom grmu.
Drobilica za slamu
Rotor velikog kapaciteta Brzina rotora je 2000 o / min, generišući brzinu vrha od 73m / s.
Kalibrirani izlaz. Izmjenjiva sita sastoje se od dve četvrtine cilindričnih delova koji su okrenuti kada se nose kako bi se održale performanse glodanja. Za dodatnu kontrolu rezanja, veličine otvora u svakom četvrtinskom ekranu mogu biti različite.
Robusni Bluetooth kontrolni sto pruža daljinsko upravljanje okretanjem komore za bale, a time i potrošnju energije, do 50 m udaljenosti u kabini tereta.
Brzina rotora nadgleda se elektronski, a rotacija komore za bale automatski se reguliše kako bi se optimizirala propusnost koja odgovara raspoloživoj snazi ​​traktora. Operater može poništiti brzinu rotacije komore za bale iz vozila utovarivača.
Drobilica za slamu
Merdevine i platforma pružaju siguran položaj za gledanje u komoru za bale. Poklopci sa šarkama omogućavaju lak pristup pogonskom vodu i ostalim radnim delovima.
Centralno podmazivanje je dostupno sa jednog mesta , nema potrebe za radnje ispod mašine kako biste pronašli dekalamit mazalice.

SPECIFIKACIJE PROIZVODA

 C12
Visina utovara2,37m
Širina u transportnom položaju2,39m
Dužina transporta5,97m
Visina transportam
Radna dužina8,74m
Prečnik komore za bale u osnovi2,20m
Težina4200kg
Za sve dodatne informacije pogledati na sajtu proizvođača:   www.teagle.co.uk

DODATNE OPCIJE

Dodatni ekrani. Ekrani za brzu promenu dostupni su u veličinama od 100 mm, 75 mm, 60 mm, 40 mm, 30 mm i 20 mm. (2 ekrana se standardno isporučuju sa mašinom).
Deflektor transportera. Deflektor transportera kontroliše ispuštanje slame prilikom punjenja prikolice.
Vuča i dizalica. Opcionalna kuglasta kuka od 80 mm može se odrediti umjesto standardne kuke za pričvršćivanje vijcima. Ručni priključak dostupan je za bilo koji tip kuke.
Rezervoar za mlevenje zrna. Ugradite opcionalni rezervoar za mlevenje žitarica u komoru za bale i sitne sitnice u sistem glodanja da biste brzo pretvorili C12 iz procesora za bale u mlin za žito velikog kapaciteta. Sadržaj vlage <17% C12 rezervoar za zrno dizajniran je za prikladan rad i sigurnu upotrebu na autoputu, s transportnom trakom koja je sigurno naslonjena unutar kućišta rezervoara u transportnom položaju.

Upustvo Tomahawk C12

Rezervoar za mlevenje zrna

Upustvo za drobilicu bala

Upustvo za upotrebu na farmama